Woensdag
Vanochtend vroeg opgestaan
Meiden wakker gemaakt
Een was in de machine gedaan
Checken of iedereen is ontwaakt
Een pot koffie want zonder lukt het niet
Ontbijt klaar gezet en brood gesmeerd
Daar is al mijn eerste griet
Weer roepen want boven is de rust wedergekeerd
Wassen , aankleden gauw wat brood
Tassen pakken, even een zoen
Ohhh Ik wilde dat Debby wat op schoot
Want ik heb nog zoveel te doen
Twee zijn naar school gegaan
Met de oudste de huisarts aangedaan
Met de auto naar de bus gebracht
Net op tijd, ze zwaait terwijl ze lacht
Bedden even verschonen, boodschappen
Mooi weer dus de ramen lappen
Heerlijk zingen terwijl je in huis klust
Even een bakkie en een peukie, even rust..
zuigen, stoffen en soppen
Het huis is nooit klaar
Even nog de vloer moppen
Ben nu bijna gaar
Nog een kwartier, komt de eerste weer thuis
Lekker in een fris schoon huis
Nog net tijd voor een gedicht
Maar daar is alweer het eerste gezicht
He hallo Gina, lieve schat
Heb je een leuke dag gehad?
Nee, mam..was erg zwaar
Had ik jouw leventje maar
Lekker de hele dag hangen
Lekker op de comp spelletjes doen
Ik zeg;”tuurlijk schat”
En geef haar een dikke zoen