dit is mijn schepping
dit is mijn wereld
en aleen zij die het nodig hebben
zijn welkom
de anderen worden verbannen
dit is mijn creatie
dit is mijn plekje
en aleen die er mee aan helpen bouwen zijn welkom
de anderen worden verbannen
dit is mijn verbeelding
dit is mijn fantasie
de bergen zijn mijn oogpupillen
het bergriviertje zijn mijn tranen die van men ogen darrele
de wolken zijn mijn ogen die zich sluiten
de zon is mijn bloed dat vloeit bij elke poging
het geluk is mijn lach dat aleen lacht bij het sterven voor het doodgaan
en de dood zal op me wachten
met een hand voor me klaar,een hand van het wilde
en een zoen van lippe gemaakt uit heet lavazuur
en een lach
een lach
dat alle mensen doet huilen,schreeuwen
dat alle dieren doet weglopen
dat al het lichte donker laat worden
dat de zon in de maan doet veranderen
en dat van de hemel een hel maakt