de angst overstelpt me
het durven overschrijden is zo moeilijk
maar als ik iets wil berijken
moet ik het messchien wel doen
waarom is alles zo ingewikkeld
waarom moet je praten tegen mensen
die je niet eens kent
zou liever zwijgen
of iemmand anders het laten vragen
maar ze willen het niet
ik moet het zelf doen