Als ik mijn adem beluister,door de duisternis,
denk ik aan jou.
Bij de pen die door mijn vingers glijdt,
denk ik aan jou.
Als ik het dansen van de rook zie,
denk ik aan jou.
Ik hoor de eerste merel,
ik denk aan jou.
Als ik niet denk aan jou,
denk ik aan jou.