Weet je hoe zeer het doet
Als ik je zie
Als ik je ruik
Als ik je voel
Het doet pijn
Omdat ik van je hou
Omdat ik bij je wil zijn
En als je dan weer weggaat
Voelt het net als die ene dag
De dag dat je mij verliet
En dat gevoel dat snijd
Doet me zo’n groot verdriet
Een steek in mijn hart
Dwars door mijn bot
Elke keer als ik je zie
Voelt het zo vertrouwd
En voel ik warmte en liefde
En voel ik dat je van me houdt
Maar als je dan weer weggaat
Mij weer opnieuw verlaat
Weet ik niet wanneer ik je weer zie
En voel ik me helemaal alleen
Ik ben niets, zonder jou