Ik wou dat ik jou gewoon kon zeggen wat ik voor je voel
Zodat jij zou begrijpen wat ik bedoel
Dat wij gewoon een leuk stel kunnnen zijn
Maar jammer genoeg is die kans erg klein
Ik ben bang dat als ik het vertel een vriend verlies
Misschien is het dus beter als ik voor onze vriendschap kies...