Je zal openbloeien,
en een bloeiende bloem zijn.
Je zal oprijzen,
en als een zon hoog aan de hemel staan.
Je zal helder denken,
je gedachten zullen 1 worden
zoals het water in de rivieren naar
de zee stroomt.
Maar je bent een diamant,
eerst moet je geslepen worden
met veel geduld
voordat je een schitterende
edelsteen bent.