onzin heeft zin
wanneer de werkelijkheid
ongeslagen in de droomwereld,
gedoemd door duisternis
dan is de onzin die zin heeft
zo verdreven in werkelijkheid
dat het lijkt alsof de realiteit
één is geworden met werkelijkheid,
onwerkelijk misschien, maar toch..
~omdat onwerkelijk werkelijk is~