Achter iedere struik zit een vijand
verscholen
Het polderland is in de war
Het is niet meer ‘daarbij die molen’
U zei de glorie versus Alah Akhbar
‘Ja maar’ zei de Sudanese neger
tegen een Nederlandse journalist
‘Wij worden uitgeroeid door ons leger’
‘duizenden nog steeds vermist’
Woorden uitgesproken door
een grote idioot
brengen Nederland in de war
Hij wenste Wilders dood
Knevel versus Abdul jabbar
‘Ja maar’ zei een Palestijn
tegen alle mensen
Hoeveel van ons zouden
nog in leven zijn
Als Israël ons alleen maar
dood zou wensen
Honderd duizenden mensen
zijn al reeds
in Afrika heen gegaan
grootschalige verspreiding van aids
Condooms versus het Vaticaan
‘Ja maar’ zeggen Nederlandse politici
Bijgestaan door journalisten
er dreigt gevaar voor onze democratie
door 150 fundamentalisten