Na negen maanden
in mama's buik
te hebben mogen groeien
Ligt je mama nu
met hevige weeën te stoeien
want jij kleine spruit
gaat nu mama's
veilige buik uit
maar eerst moet je nog
door mama's bekken
en daarna mag jij
de hele wereld gaan ontdekken
*****
Ik zelf heb geen kinderen maar vond het wel een leuk onderwerp vandaar