je knijpt me, je krauwt me, je bijt me...
Je doet me pijn man!
je kent je eigen krachten niet, je ziet het niet maar...
Je maakt me kapot man!
Je vertrouwt me niet, je gelooft me niet...
Je doet me verdriet man!
Snap je dan niet...we zijn alleen maar vrienden
niet meer en niet minder man!
Je verwijst me steeds door naar mn ouders...
Je weet niet eens je eigen mening man!
En al zou hij meer voor mij voelen, ik zie hem alleen als goede vriend. En dat weet hij maar al te goed
Dus wat zou hij me kunnen maken man!
Je kijkt alleen naar het leeftijdsverschil en je ziet niet dat dat niets uitmaakt...
Dat is laf van je man!
Je durft niet verder te kijken dan je neus lang is...
Je durft het niet...
Je durft het niet...
Je durft het niet...
Maar je durft wel mij pijn te doen! HOE DURF JE MAN!