Op weg naar Helmond
Zag ik dat er een man langs de weg stond
Z'n auto deed het niet
En weg sjeesde deze griet
Hi hi ha ha
Hij staat daar nog en kijkt me na
Het moest zo wezen het moest zo zijn
Ze zag m lachen als een boer met kiespijn
Toen ik nog even keek
Werd mij geleverd een streek
Wat ligt daar op de weg
Nou ja zeg
En ja hoor ik rijdt er doorheen
Wegenwacht die is er geen
Zal die man nu denken; wie t laatst lacht lacht t best
Blijf jij maar lekker staan vervelend nest
Maar gelukkig keek hij om
En vond wat ze beiden deden wel een beetje dom
Ging toen voor wegenwacht spelen
Want dit spelletje ging hem inmiddels vervelen
Samen vertrokken zij toen naar een cafe
En dronken daar een borrel of twee
Gelukkig doen ze nu weer normaal tegen elkaar
En op die weg is er niet meer gevaar
Daarna kwam er een olifant met een lange snuit
En blies eindelijk dit flauwe verhaaltje uit