Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
sisi-feest
*.~·sisi-feest·~.*
gister gingen we erheen
eenmaal daar aangekomen
jas ophangen en meteen
op de dansvloer wegdromen
ik dacht eerst nog
dat ik de enige bovenbouw was
maar gelukkig kwam jij met:
gelukkig niet de enige bovenbouw klas
ik was blij dat je er was
we dansten lekker op de maat
jij had nog een prijs gewonnen
een trui die je vast erg leuk staat
toen nog even een plaatje rock
daar gingen twee personen helemaal in op
dat was erg leuk om te zien
ze stonden te dansen en te springen aan de top!
de tijd vloog voorbij
en het laatste lied werd gedraait
jammer genoeg niet paredise by dashbordlight
we hadden alvast 'doei' gezwaait
toen zijn we boven gaan zitten
gekeken hoe ze het weer afbraken
ik vond het grappig om te zien
ze hadden allemaal veel taken
toen het uiteindelijk half 12 was
moest ik weer naar huis terug gaan
een knuffel en de groetjes aan mijn zus
en toen zijn we buiten gaan staan
de auto kwam eraan
en naar huis teruggereden
ik heb het heel erg leuk gehad
ik heb even niet gestreden
*.~·liefs·~.*
Reacties op dit gedicht
Visje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Contra
:
Zaterdag, november 27, 2004 19:08
wie waren die twee personen nou weer dan? Blij te weten dat je een leuke avond hebt gehad (ook van het meisje die de trui gewonnen had!) en veel liefs toegewenst,
Contra
miej
:
Zaterdag, november 27, 2004 11:59
mooi:) goedzow meissiej
Over dit gedicht
Auteur:
Visje
Gecontroleerd door:
Suus
Gepubliceerd op:
27 november 2004
Thema's:
[Vriendschap]
[Wij]
[Muziek]