Laat me niet meer weg jagen,
En kom terug!
Sterker als ooit te voren,
En heel vlug!
Je komt me eigen ik tegen,
Vergeet dat niet!
Zal je direkt negeren,
Jij stuk verdriet!
Zal je nooit vergeven,
Never nooit!
Je komt je zelf wel tegen,
Echt wel ooit!
(ben zo eerlijk geweest uitsluitend direkt de persoon aan te spreken) alleen die persoon was zo schijnheilig als de pest!Nu ben ik veranderd en dit gedicht zat in mijn kop.