lieve nicht,
ik mis je zo,
ik heb je opgeroepen,
toen hoorde ik wolven huilen,
het leek net of ik zweefde,
nu weet ik dat je gevangen zit,
ik probeer bij je te komen,
en wil je dan redden,
asjeblieft,
zeg me of daar boven op de wolken,
alles goed met je is....