Iedereen
Ik voel me slecht
Ik zit midden in een gevecht
Een strijd tussen slecht en goed.
Ik weet niet hoe ik winnen moet…
Iedereen laat me vallen
Iedereen laat me alleen
Ik denk verkeerd,
Ik kan er niet meer omheen…
Telkens ik me snij voel ik haat opkomen
Waarom is de controle over mezelf afgenomen?
Waarom is de wereld een gevangenis?
Waarom weet ik niet meer wat goed en fout is?
Ik haat het stemmetje in m’n hoofd
Die zegt wat ik moet doen
Hij liegt, maar ik heb hem geloofd…
Ik heb pijn
Alles doet pijn
Ik voel me zo nietig, zo klein…
Waarom kon ik niet anders zijn?