Waar water vuur bemint
is liefde eindeloos
op golven zonder wind
waar zee de kust verkoos.
Als ijs zijn warmte schenkt
is liefde onbegrensd
als regen de woestijn doordrenkt
is leven zeer gewenst.
--------------
Liefde pronkt niet met haar pracht
zij is er, sterk en stil
want liefde schenkt je ongedacht
alles wat het geven wil.