The beauty in you
Als de zon onder gaat in mij
en
zinnen doven in stilte,geruisloos en gehuld in de nacht.
Kom ik tot leven en laat ik me gaan in al mijn gevoel.
Dan kan ik hevig zijn in alles wat in me zit..
ik huil en kerm .. ik sla en voel me machteloos.
Als ik je dan zie voorbij gaan in mijn gedachten.
met haar als vuur en ogen als mij ,
dan huil ik en vergeet ik nooit die glinsterlingen rond je.
Dan zie ik je springen en dansen in het maanlicht.
Dan zie ik je zo hupelend draaien rond je as
Voel ik dan de liefde voor jou in me ?
Zie ik dan , wat houden van is ?
zoals je kwam in mijn leven,
en nu nog op mijn gedachten rond zweeft
Nu zopas gebeurd, weglopend in de mist.
verlaat mij droom mijn hoofd en zak ik weg in een slaap
ik hou van jou