De avond valt
Sterretjes ontwaken
De maan verlicht de duisternis
Stillte heerst
Engeltjes klappen hun vleugeltjes dicht
Mensjes sluiten de oogjes
Vermoeid van de dagelijkse sleur
Word ik koningin van mijn dromen
Reizend door magie
Vind ik opnieuw energie
Een nieuwe wereld wordt wakker
Mijn wereld.