De winter die zijn intrede doet
Uitgebreid genieten van al het
Wintergoed
De donkere avonden die deze
Periode sieren
Een wens voor een medemens
Om de kerst in geborgenheid te
Mogen vieren
Een tijd van liefhebben
En warmen bij de haard
Genieten van kleine dingen
Kippenvel krijgen van een
Mooie geschreven kaart
Een kaarsje branden voor mensen
met zorgen en pijn
En hopen dat er voor hun ook met de
kerst wat verlichting zal zijn
Verheugen op de eerste sneeuwvlokken
Die misschien gaan vallen
met oudjaar champagnefles ontkurken om
een nieuw jaar weer in te knallen!