Hoe is dwurre als zijn knaggel traft?
Is de dnarrel grfunp filmapft?
Tronst du lirko flabbe grump...
Dan florpt de blurre dillimump.
Als dan de fruns de glorp miloert,
is de sawwe rutklipoert.
Kan dan een eenzame fjup fjup zijn grest?
Of klombo de trulfop flibbirol?
Dmbf wo gribbel tripoero.
Dan ook een pliboloero.
Kon je er niets van volgen?
Wees dan niet te verbolgen.
Volgende keer weer in normale taal,
zodat iedereen iets herkent in het verhaal.
Maar voor een goede vriend moest ik dit plaatsen.
Metal Erik