deze dag was saai
toch hield ik me taai
gelukkig is er nog morgen
ik had veel van deze dag
verwacht,
hij hielp me alleen nog maar
dieper in de gracht,
gelukkig is er nog morgen
-en als er geen morgen
meer is, zal jij voor me zorgen?-
ik voel me eenzaam.