Mensen zeggen wel eens
je bent zwak
door de ziekte die je hebt
Maar wat zij niet zien
is de feitelijke strijd
die je dagelijks moet voeren
Soms zie je het
niet meer zitten
en vraagt je af:
Waarom, waarom ik?
Je wilt je er niet bij neerleggen
en gaat door zolang
als het goed blijft gaan
Daarom ben je voor mij
één van de sterkste vrouwen die ik ken
© RZ – IV-’00