Oma
Geschokt hou ik uw tengere fragiele lijfje vast
Een benauwde hoestbui
Waarvan ik vrees dat hij niet meer stopt
Ik voel uw pijnlijke ademhaling onder mijn handen
Maar uw ogen zijn helder en fel
De koppigheid die ik zo goed ken
De dwarsheid die ook mijn erfenis is
Het hopeloze gevecht met voedsel
Wat we samen moeten overwinnen
Geef niet op .................
Probeer ik ook niet te doen
Hoe uitzichtloos de situatie ook lijkt
Laat uw verwarde geest
Een helder moment vinden
Hoewel we elkaar vaak niet begrijpen
En ik de afstand tussen ons meermalen in mijn leven gevoeld heb
Is er toch een liefde voor u die ik juist nu zo goed zie
Een overklaarbaar niet willen missen
Ik voel de warmte, als ik u vasthoud
Heb ik in al die jaren ooit uw rug gestreeld zoals nu
Kan het niet voor me halen
Maar het voelt zo goed
Alsof er een muurtje naar beneden gaat
Ik wil u niet verliezen
Nu ik eindelijk contact maak
Weest altublieft sterk
Laat me niet in de steek
Nu ik u eindelijk gevonden heb