Als ik aan D denkt krijg ik steeds meer vlinders in mijn buik
Vlinders die rond zitten fladderen in mijn buik
Mijn hart gaat tekeer
Ik wordt steeds blijer als ik eraan denk
D is de ware voor mij en dat weet ik zeker
Vlinders willen maar 1 ding zeggen en dat is dat ik vreeselijk smoor bent op D en dat klopt ook
Ik ben zelf ook de ware voor D
D zegt dat ik zijn droommeid bent
Hij heeft hetzelfde gevoel als ik maar denkt anders en zegt anders maar heeft hetzelfde betekenissen
D i love you
IK hoop dat die lekker gevoel nooooooit meer weggaat
Hij heeft mijn leven veranderd
Dankzij D accepteer ik mezelf meer en hij zegt dat ik al bloedmooi bent
D ik weet niet wat ik zonder jou moet leven en hoe moet dat zonder jou??
D ik hou zielsveel van je