Het leven is zwaar vol verdriet en pijn
je kijkt de andere kant op je wil het niet weten je wil het niet zijn.
Elke keer als ik je aankijk zie ik de pijn verdriet o meisje wat en hel.
die pijn is niet te verdragen het doet z`n zeer even is het over maar het komt toch weer.
het is moeilijk te zeggen he je je voelt maar toch is het beter toch is het goed.
Het wachten is begonnen hoelang heb je nou nog de dagen worden korter.
je hebt zoveel dat je achterlaat het is je tijd nog niet.
dat is het ergste je bent nog niet aan de beurt laat een ander voor gaan die niet zo lang meer heeft die genoten heeft van haar kleinkind die haar leven al geleeft heeft.
het is heel hard om te zeggen maar toch is het waar ik vind het niet eerlijk wat is het leven toch zwaar
dit gedicht heb ik geschreven voor mijn zieke tante