er is sectie bij jou gepleegd
bijna 9 maanden geleden
eigenlijk een best eng idee
dat ze je toen weer hebben open gesneden
ik ben bang voor het antwoord
wat zal hij ons vertellen
misschien hebben ze ondanks veel onderzoek
niets kunnen vaststellen
wat het ook is
wat ze ook zullen zeggen
eigenlijk maakt het ook niks uit
het zal jou er niet mee terug brengen...