tijd dat wegvaagt,
met een niet bedoelde
bedoeling verbruikt
lawaai in een dichte ruimte
terwijl er orde hoort te zijn
serviante die er niets van hoort
persoonlijke verhalen heen en terug
de seconden gaan sluipend door
en het geluid blijft maar komen
maar het komt hier niet meer aan