Er was eens... een heel mooi sprookje
Mooier kon het niet zijn
We leefde in de wolken
Dagen gevuld met zonneschijn
Maar aan ieder sprookje, komt een einde
Ook aan ons geluk
De dag dat mijn broertje ons verliet
Liep ons sprookje stuk
We waren een heel hecht gezin
En leefde als in een sprookje
Ons geluk was ongekend
Helaas is er in ons verhaal
Geen happy end...
Maar wat niet meer is...
Kan misschien weer komen
Tot aan dat moment
Zal ik over ons sprookje...
Blijven dromen!!!