Om me heen
niets anders dan lucht
zoekend naar iets
waarmee ik de werkelijkheid ontvlucht
gewoon alles vergeten
niets meer denken
niets meer weten
totdat dromen weer nachtmerries worden
en ik terug val in de werkelijkheid
de harde smak die ik dan maak
bezorgt me het eenzame gevoel
van de echte realiteit.
(Ik zou het leuk vinden als je via mail even reageert op m'n gedicht! Gr. Denise)