Van verliefdheid naar liefde...
Een warm gevoel,
het borrelt in je buik,
Zwevend tussen de wolken,
Steeds in gedachten,
over maar 1 ding:
Het gevoel wil je nooit meer kwijt.
Je kunt aan niks anders denken,
je leeft in een roze wolk,
Totdat die wolk,
Huisje, boompje, beesje wordt
De verliefdheid verwaait,
en plaats maakt voor iets nieuws
Iets nieuws en iets sterkers,
het gevoel: houden van
Dat gevoel laat je merken,
Dat je nooit meer zonder die ander kan!
----------------------------------------------
Enigste zekerheid
Er is maar 1 ding zeker in het leven
Vanaf je geboorte is het een feit
Als je eenmaal bent geboren
ga je dood met zekerheid
-----------------
Elke dag
elke dag,
spoken gedachtes door mijn hoofd
elke dag,
wordt ik van mijn plezier beroofd
elke dag,
denken dat het nu wel gaat lukken
elke dag,
vallen mijn dromen weer in stukken
elke dag,
alleen maar denken aan die zooi,
elke dag,
gevangen in mijn zelfgebouwde kooi.
------------------------------------
Eventuele reacties graag via mail!
GR. Denise