Jij ben daar,
Daar duizenden km ver van hier
Daar waar ik niet ben
Daar waar je , ik hoop, aan me denkt
Daar waar je, ik hoop, mij niet zal vergeten
Ik ben hier,
Hier duizenden km ver van daar
Hier waar jij niet bent
Hier waar ik zeker aan je denk
Hier waar ik je niet zal vergeten