een knuffel zo zacht en zo fijn,
je handen die bij me zijn,
2 armen om heen,
samen tegen elkaar aan geklemt,
een mooi gevoel nooit afgeremt,
wat fijn om jou te hebben,
een leuk persoon om bij te zijn,
iemand waar ik naar verlang,
die me tranen doet drogen,
en me laat lachen in de zon,
een wil van ik wil jou,
en een grote wens,
dat ik je nooit verliezen zal...