naderend eind
of nieuw begin
waar kiezen we voor
wat willen jij en ik
redden wij het samen met elkaar
komen wij hierdoorheen
onze relatie
nog zo pril
je bent alles wat ik wil
nieuw begin
of naderend eind
waar kiezen we voor
veel wat ons samenhoud
maar zoveel
wat ons ook uit elkaar drijft
dus waar kiezen we voor
naderend eind
of
nieuw begin