Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
The darkness
The darkness is here
Inside of me
And it’s coming
Outside...
I can’t help it
I can’t ignore it
I have to live
With it...
But I don’t want it
I don’t want to live
With it!
I wanna be a normal person
Just a normal person...
That’s my only wish
To be a normal person
I want to laugh
Like a normal person
I want to do nice things
Like a normal person...
I don’t want
To be me
I don’t want it
Not anymore...
I hate myself
And it will always be
Like it is
This time...
Wishes
But they never come true
Wanna be somebody
But it never come true...
I will be
Who I am
I can’t change
Not for myself
Not for anyone else...
I will be
Who I am...
Reacties op dit gedicht
deathblood vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
miej
:
Maandag, december 06, 2004 11:58
is= it
miej
:
Maandag, december 06, 2004 11:57
don't ignore is please
for me you are a normal person
everything you see
everything you do
you are a normal person
and I like you
kuzz**knuffiej**hhvvj
Over dit gedicht
Auteur:
deathblood
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
05 december 2004
Thema's:
[Angst]
[Eenzaamheid]
[IK]