Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verward
Verward
verward gevoel in mijn hart
dit was niet wat ik verwachtte
je liet me even schrikken
maar schrik maakte plaats
voor vlinders in mijn buik
nu zit ik hier verward
te wachten op hoe het
verder gaat
blijven we vrienden of
gaan we verder
wat moet ik verwachten
wat kan ik verwachten
wat wil ik verwachten
allemaal vragen die
rond spoken in mijn hoofd
zou ik het willen
zal het goed gaan
verlies ik straks nog
een vriendschap of
blijven we een stel
een hoop vragen
we moeten echt praten
ik zoek me antwoorden
tot ik de vragen
aan je kan stellen
15 nov 2004
Reacties op dit gedicht
Zilveruitjuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
lejan Verschoor
:
Maandag, december 06, 2004 17:08
nou die vlinders moeten eten ,dus ga ervoor ;)
Over dit gedicht
Auteur:
Zilveruitjuh
Gecontroleerd door:
Suus
Gepubliceerd op:
06 december 2004
Thema's:
[Verwarring]