Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dierbaar
Dood.
Dan denk ik aan pijn en verdriet.
Gemis van een dierbaar iets.
Dood..
Dan denk ik aan de herinneringen
Van ons samen.
Dood…
Dan denk ik aan jou
Nu je er niet meer bent
Blijf ik wachten.
Tot je weer bij ons bent.
Dood….
Dan denk ik aan een
Bijzonder persoon die van ons is heen gegaan.
Dood…..
Dan denk ik aan pake.
Je bent in mijn leven gekomen
En langzaam weer weg geslopen.
Naar plekje waar je veilig bent en de rust hebt gevonden.
Liefs Tineke.
Reacties op dit gedicht
tineke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
.rose
:
Vrijdag, december 24, 2004 17:09
heel mooi en verdrietig..
sterkte!
veel liefs .rose
mini
:
Donderdag, juli 05, 2001 10:02
Zeer ontroerend gedicht! Veel sterkte met het verwerken van dit verdriet!!
Over dit gedicht
Auteur:
tineke
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
04 juli 2001
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Verlies]