*.~·dikke lol·~.*
we gingen even luisteren
naar de geluidjes toen gemaakt
en we zijn toen met ons huiswerk
eventjes gestaakt
we hadden het eens opgenomen
op mijn pc wel te verstaan
met dank aan de microfoon
die stond gelukkig aan
we hadden stemmetjes nagedaan
en versnelt en vertraagt
en nu na al die maanden
hebben we het luisteren weer gewaagt
dikke lol, we lagen dubbel
niet meer bij te komen
en nu straks lekker slapen
en over deze dikke lol lekker dromen!
*.~·liefs·~.*