Dank je papa en dank je mama
Ik ga hulp zoeken
Ik kan zo niet doorgaan
Ik kan niet meer naar school
Ik kan niet meer werken
Maar stel je voor, dat jullie het zouden merken
Dat jullie het zouden toegeven
Dat ik nu leef zoals ik doe
Door jullie manier van leven
Altijd geschreeuw en gegooi
Dat papa altijd slaat en schopt
Ik heb er nu echt genoeg van
Het is nu tijd dat het stopt
Overal bang voor
En nergens meer plezier in
Ik ga mijn eigen weg
Ik maak een nieuw begin
Ik kan er niet meer tegen
Het was bijna mijn dood
Het heeft me gebroken
En ik hou me niet meer groot
Het geheim is onthuld
Mijn emmers met tranen zijn gevuld
Ik breng ze naar buiten
Ik ga me uitten
Sorry papa en sorry mama
Luister nu eens naar mij en wees eens stil
Ik heb heel veel van jullie gehad,
Veel spullen, maar liefde is wat ik het liefste wil