Ik zocht al zolang naar de ware liefde.
Zo'n speciaal iemand
die echt om je geeft.
Waarmee je kunt praten.
Waarmee je kunt lachen.
Waarbij je echt jezelf kan zijn.
Een arm om je heen.
Een zoen in je hals.
Nu heb ik de liefde eindelijk gevonden
en nu ik je heb weet ik zeker:
ik wil je nooit meer kwijt!