Waarom is mij dit overkomen ?
Zoveel vragen zonder enige antwoord !
Duizend en EEn vragen , maar telkens weerklinkt er een stilte.
Een duistere stilte , om bang van te worden !
Nooit gedacht dat ik dit zou overkomen.
Nooit gedacht dit ik misschien wel zo aan mijn einde zo komen..
Mensen kunnen wel zeggen van o wat erg , maar niemand die beseft hoe diep mij dit heeft gekwets.
Diep van binnen doet het pijn , ik wel er niet meer aan denken maar stiekem kruipt het terug in mij gedachten.
Waarom , Waarom , Waarom ??
Ik wil nog zo graag een wonder ,
ze zijn toch zo bijzonder.
Maar dan kruipt die akelige gebeurtenis naar binnen en krijg ik het bang , ik kan het na 7 maanden nog steeds niet begrijpen waarom dit mij overkwam.
Ik wil er met zoveel mensen over praten , misschien helpt dat die enge belevenis wel te overwinnen.
Maar helaas is er niemand die dit ook tegenkwam.
Ik heb het gevoel er alleen voor te staan , met niemand erover te kunnen praten .
Ik raak stilaan in de put , een zwarte donkere put.
ik hoop er dan ooit nog uit te komen , want het leven voor mij is nu o zo donker.