Wat zal mij naar de laatste stap brengen,
In dit leven zo kleurloos en leeg,
Waar iedereen je laat stikken,
En je verliest wat je allemaal kreeg?
Het geluk dat ik eindelijk gevonden had,
Was jij maar nu ben ik je kwijt,
Ik smeek je om vergeving,
Van alles heb ik spijt,
Ik kan niet zonder jou,
Iedereen is mij aan het negeren,
Wat maakt het uit?
Ik ben gewend dat mensen mij bezeren,
Maar jijā¦ waarom?
Jij was het toch die mij begreep?
Die van mij hield?
Maar nu help je mij om zeep.
Het schuldgevoel voor anderen houdt mij tegen,
Maar dwing mij om die laatste stap te nemen,
Bevrijdt me van die leegte en pijn,
Bevrijdt me van mijn promlemen,
Zonder jou kan ik niet,
Het negeren van anderen doet te pijn,
En de herinneringen aan het pesten,
Nee, ik wil hier niet meer zijn!