Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet 05.12.2004
Je heb niet in de gaten wat je allemaal met me doet,
En ik weet niet meer wat ik met deze situatie aan moet.
Ik ben nu weg, weg…bij jou vandaan,
En je moet weten, deze stap heeft mij goed gedaan!
Voor hoe lang dit duren zal weet ik niet,
Maar ik wil het niet meer, ik wil geen verdriet!
Het was niet meer fijn thuis, echt niet meer!,
Alles wat jij deed of zie deed me zeer!
En je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet,
Want op jouw manier doe je alles goed!!!?
Ik ben het helemaal zat,
Ik heb het gewoon helemaal gehad…
Met jou en je vriend,
Die jij op zijn wenken bediend!
Je bekijkt het maar lekker met hem samen,
En zeg tegen hem maar gewoon “ja & amen”
Dan vind hij alles prima in orde,
Hij vond het zelfs leuk dat ik in stortte!
Maar mam, je bent me kwijt!
Definitief en voor altijd!!!
Deze keer zet ik door…echt waar,
En jij blijft maar lekker daar!
Bij die vriend van jou,
Geef maar toe…dit is toch wat jij wou!!!
Je bent nu de derde dochter kwijt…,
En ik garandeer je het wordt een hele strijd.
Ik vind het jammer dat het zo lopen moet..
Maar je hebt nog steeds niet in de gaten wat je allemaal met me doet!!!:@