Ik vind het heel moeilijk....
het is moeilijk om te zien dat iemand om je geeft
dat er iemand van je houdt
iemand die ook in jou leeft.
het is moeilijk te begrijpen....
wat zijn gevoelens zijn bij mij?
ben ik in alles slecht,
of maak ik hem ook weleens blij?
Hij houdt van mij....
maar zijn woorden doen me pijn
ik interesseer hem niet zoveel
toch wil hij er altijd voor mij zijn.
Hij zeikt me af....
zegt dat ik niks van hem weet
hij zegt dat ik hem pijn doe,
maar ik wou dat hij eens zag wat hij met mij deed.
Hij doet me pijn,maakt me weer klein
Hij maakt in mijn hoofd weer een nieuwe strijd
Toch kan ik me er niet tegen verzetten,hij heeft toch ook goeie dingen?
nee ik wil hem nooit meer kwijt!