waarom ik van je hou
omdat ik jou echt vertrouw
je laat me zweven we dromen samen
onze droom
we doen het toch echt beleven
wat wij hebben is echt wel buitengewoon
ik wil de sterren met je plukken
ik wil buiten met je staan
we doen ze samen benoemen want ook elke
ster heeft een naam
ik wil dat je voelt mijn arm dan om je heen
mijn hoofd tegen je schouder en samen zijn
we èèn
woorden zijn niet nodig alles op gevoel
ware liefde dat is wat ik voor jou voel