het geloof in God
niemand houdt mij tegen
niemand die het weet
niemand heeft het verzwegen
- niemand weet het -
net zoals
gevoelens
die te vaak opgekropt worden
een stapel innerlijkheid
als een volgestouwd conservenblik
een vulkaan barst ooit uit
niemand houdt je tegen
niemand die het weet