Eventjes een gedichtje tussendoor
Voordat ik druk mijn snor
Valt niet mee altijd van alles te rijmen
En je schrijfstijl te verfijnen
Je weet maar nooit hoe dat gaat worden
En hoe je alles moet verwoorden
Over een nieuwe of een verloren lover
Voor je het weet is alles weer over
Je verzint allemaal dingen
Als je je kopje thee aan het bent drinken
Husselt wat woorden door elkaar
Daarmee ben ik snel heel klaar
En van je hoppe één, hoppe twee en hoppe drie
Voor je het weet ontstaat poëzie
Je weet nooit wat het wordt
Maar je hebt een ongekend talent aangeboordt