en weer is het gebeurd
weer voel ik me niet prettig
door jou
het ligt ook aan mij
ik weet het
maar nu voelt het
of jij
dit ook niet meer kan
ik ben je echt kwijt aan het raken
jij staat niet meer
dicht naast mij
de eerste afstand is gekomen
hoeveel drempels worden er nu
nog genomen
door jou en mij
komen we hier dan echt nog doorheen
mijn hart zegt nog steeds ja
maar mijn verstand
begint steeds verder te dringen
wat krijgt nu de overhand..
hoeveel drempels kunnen
wij samen nog aan