we zullen je missen bomma,
je blijft voor altijd in ons hart...
ik hoop dat de plaats waar je nu bent
1000 keer mooier is als deze hier bij ons,
en dat je de mensen mag terugzien
die je nauw aan het hart lagen...
ooit, op een dag, zullen we weer samen zijn,
maar tot op die zullen we je nooit vergeten...
rust in vrede bomma...