Eigenlijk wil ik de telefoon opnemen
horen dat je veilig bent thuisgekomen
maar ik durf niet
bang dit alles toch weer gaat verstoren
terwijl ik zo graag je stem wil horen
maar ik durf het niet meer aan
ben bang voor het onbegrip
dingen die ik wil horen
die jij niet zeggen zal
het heeft geen zin
de telefoon laat ik op de haak
mijn verlangen onderdrukt